Uitstapje naar zee

 

Op zondag 4 november organiseert het jeugdbestuur van HAC opnieuw zijn activiteit naar de kust.

De afspraak van het gebeuren is het Wiellingenbad Wenduine, Graaf Jansdijk 18 te Wenduine                            van 9.30 tot 12.30

Bij deze activiteit is iedereen welkom. Voor HAC atleten worden de kosten door de club gedragen, niet leden betalen een kleine bijdrage van 2,5 €. Dit omvat deelname aan de activiteit, gratis gebruik van het zwembad nadien, voor de liefhebbers, evenals een drankje achteraf aangeboden door Houtland Atletiek Club.

Elke trainer zal voor zijn groep(je) een training/spel op het strand organiseren. Zij die niet deelnemen (ouders, familie en vrienden) kunnen hetzij afzonderlijk iets doen, hetzij een gezamelijke wandeling maken met de organisatoren.

Kom reeds in sportkledij, zodat de activiteit onmiddelijk kan van start gaan.

Degene die de locatie in Wenduine weten zijn, kunnen rechtstreeks rijden en ervoor zorgen dat ze er tegen 9u30 zijn.

Degene die niet vertrouwd zijn met de locatie, komen tegen 8u45 naar de parking van het zwembad te Torhout, vanwaar we dan gezamelijk vertrekken.

Wie wenst deel te nemen stuurt een mailtje naar devos.ronny@scarlet.be, hierin vermeld je het aantal HAC atleten en niet atleten die deelnemen, ook vermelden als je rechtstreeks rijdt of naar het zwembad komt.

 

 

Tags: