Info Jeugd - Nieuw atletiekseizoen

Vanaf september kunnen nieuwe atleetjes gratis enkele malen komen proberen bij onze club om te kijken of de atletieksport iets voor hen is. We organiseren 'probeertrainingen' op alle woensdagen (1-8-15-22-29 september) en op de meeste zaterdagen (4-11-18 september). Alle atleten geboren tussen 2014 en 2009 zijn welkom!

De trainingsuren zijn van 14u tot 15u30 op woensdag en van 10u tot 11u30 op zaterdag. Er wordt steeds verzameld aan de atletiekpiste op het stedelijk sportcentrum aan de kant van de Sporthal. Vanaf oktober kan er dan ingeschreven worden voor een volledig seizoen, kostprijs 130 euro (oktober 2021 - september 2022).

Het is zeker geen vereiste om steeds op beide trainingen aanwezig te zijn, en ook wie pas vanaf vb. 15 september pas een eerste keer kan komen proberen is gewoon welkom. Behalve gewone sportkledij en een drankje (water of sportdrank) hoeft hier niets extra voorzien te zijn.

Nieuw!

Voor het eerst starten wij ook met trainingen voor kinderen uit het 1e leerjaar (°2015)! Voor deze kinderen is er eenmaal per week een training, dit op zaterdag van 10u tot 11u. Ook deze kinderen mogen eens komen proberen op de zaterdag 4-11-18 september. De plaatsjes voor deze groep (kangoeroes) zijn wel beperkt. Broers en zusjes van huidige atleten krijgen voorrang. Inschrijving voor een volledig seizoen bedraagt 75 euro voor deze kinderen.

 

Om de drukte wat te kunnen inschatten en reeds enkele gegevens te hebben, vragen we steeds om een aanmelding door te sturen naar onze jeugdcoördinator op het mailadres jens.seynaeve@hotmail.com. De meest noodzakelijke gegevens zijn geboortejaar en naam.

 

Hopelijk tot op 1 van onze trainingen!