Grote medailleoogst op B.K. indoor voor G-atleten

Onder het goedkeurend oog van Marijn Devalck, oftewel Balthazar Boma uit F.C. De kampioenen, werden in de Gentse Topsporthal voor de 2de keer de Belgische kampioenschappen indoor voor atleten met een handicap georganiseerd. Ons G-team Achilles kon er vanzelfsprekend niet ontbreken en was er met 16 deelnemende atleten een van de grootste delegaties. Naast de verschillende atletiekdisciplines die als B.K. mee telden, was er ook een recrea-gedeelte voor atleten die minder op de competitie gericht zijn. Ook daar hadden we 3 atleten die er onze clubkleuren vertegenwoordigden. 

De medailleoogst mocht gezien zijn want niet minder dan 5 keer mochten onze atleten de hoogte trede van het podium beklimmen. Zo werd Amy De Brauwer Belgisch kampioene op de 60m (8"64), Justine Hillewaere in het hoospringen (1m20), Kiany De Brauwer op de 60 (-18j), Jonathan Cuypers in het kogelstoten en voor de damesploeg met Kaat Reuse, Amy De Brauwer, Caroline Ghyselbrecht en Justine Hillewaere op de 4x200m (2'17"72).

Daarnaast was er zilver voor Kaat Reuse (hoog), Jonathan Cuypers (hoog), Louis Wielfaert (200m), Amy De Brauwer (200m), Caroline Ghyselbrecht (ver), Justine Hillewaere (800m) en de heren aflossingsploeg 4x200m met Koen Leveque, Vincent Depauw, Jonathan Cuypers en Louis Wielfaert. Brons was er daarnaast ook nog voor Louis Wielfaert (100m), Caroline Ghyselbrecht (60m) en Vincent Depauw (kogel). 

Achteraf zagen we enkel blije gezichten en konden trainers Christine en Benjamin en alle atleten tevreden en met trots terug kijken op een geslaagde namiddag.

In bijlage de volledige uitslag vn het B.K.

Foto's zijn te bekijken via onderstaade link:

https://flic.kr/s/aHsmJVvUTM

Bijlagen: