David Bultiauw naar de Special Olympics 2015 World Summer Games in L.A.

Dinsdag 21/07/2015, na vele maanden van plannen en trainen was voor David, atleet van het HAC G-Team Achilles,  de grote dag eindelijk aangebroken, hij mag naar Los Angeles om er deel te nemen aan de Special Olympic Zomer Wereldspelen. Iets waar David de voorbije maanden en weken reikhalzend heeft naar uitgekeken.

Goedgemutst en uitgerust, na een filevrije rit naar Zaventem, was het voor David een blij weerzien met de andere atleten en coaches waarmee onze Achilles-atleet enkele weken geleden een 3-daagse stage in Bütgenbach afwerkte.

Eveneens van de partij was Tia Hellebaut om de Belgische atleten een hart onder de riem te steken.

Na de kennismaking, ontbijt, fotoshoots en de bagage voorzien van de nodige labels had de klok eindelijk 10u bereikt, en kon het inchecken beginnen.  Na nog een afscheidskus aan zijn mama en opa was David er helemaal klaar voor, zijn gezicht sprak boekdelen, dit fantastisch avontuur kon voor hem niet vroeg genoeg beginnen.

David zal in L.A. deelnemen aan de 800m, kogelstoten en 4x400. Vanuit het kleine België wensen we hem een superfantastische tijd toe.

Een uitgelezen mogelijkheid om David live te zien defileren en de opening op de voet te volgen.

De openingsceremonie van de World Games 2015 in Los Angeles wordt live en gratis gestreamd door ESPN!Ze begint om 17.00 u LA tijd. Door het 9-uren tijdsverschil met LA betekent dit dat de livestream in de nacht van 25 op 26 juli om 02.00u Belgische tijd te zien is via ESPN op deze link:

http://www.espnplayer.com/espnplayer/console.

Via deze link vind je meer info

http://www.espnfrontrow.com/2014/04/special-olympics/

Een aanrader is ook de website van LA 2015 (http://www.la2015.org/) want ook ook hier zullen de resultaten en verslagen op verschijnen.

Via onderstaande link vind je het dagelijks nieuws over deze Spelen

http://la2015.special-olympics.be/