4x goud en 4x zilver op Pk aflossingen

Op 19 augustus laatstleden werd er te Poperingen het PK aflossingen afgwerkt. HAC was met een heel beperkte delegatie aanwezig. 4 ploegen op de sprint nummers en 4 ploegen op de 3x600 bij de jeugd. Ondanks de geringe kwantiteit was de kwaliteit in de onze ploegen heel hoog, blijkt uit de behaalde resultaten. Op de korte aflossingen (4x60, 4x80) konden zowel de benjamins meisjes als de pupillen meisjes het goud veroveren. Bij de benjamins jongens en min jongens was er telkens het zilver weg gelegd.

Op de 3x600 aflossingen behaalden onze benjamins meisjes een mooie 5de plaats. De benjamins jongens en miniemen jongens behaalden na het sprint zilver ook zilver op de 600. Na een spannende wedstrijd trokken onze pupillen meisjes aan het langste eind en mochten voor de tweede maal op het hoogste schavot.

Later op de middag  werd er de 4x800 afgewerkt, waar onze seniors heren een aanval deden op een 30 jaar oud clubrecord. Na 4x800 werd de klok stil gezet op 8'05"95 slechs 0,6sec boven het record, met deze tijd werden ze wel provinciaal kampioen. Proficiat heren!

Hierbij wil ik ook iedereen bedanken die deelnam aan het PK en feliciteren met de behaalde prestaties. Ook een dank aan alle begeleiders, ouders en supporters.